facebook facebook

Over Timmermans

Timmermans Oktoberfestkleding is een zaak met meer dan 40 jaar ervaring op gebied van feest- en carnavalskostuums, feestdecoraties en veel meer. Beierse kleding was al een vast onderdeel van onze reguliere feestkledingcollectie.

Omdat de belangstelling ook in Nederland voor Oktoberfeesten in de laatste jaren enorm is toegenomen, was de stap naar het bieden van een zeer uitgebreide Oktoberfestcollectie voor ons snel gemaakt en hebben we besloten om een deel van het jaar onze winkels in Roermond en Horst hier speciaal op in te richten.

Het is onze sport geworden om een fantastische collectie samen te stellen van originele Trachtenmode, voor jong en oud, met bijpassende accessoires, pruiken en hoedjes. We hebben meer dan 250 verschillende Dirndls en Lederhosen... en veel andere kleding en artikelen! U bent van harte welkom in onze winkels.

Voor groepen speciale prijzen, vraag ernaar bij onze medewerkers. Graag tot ziens bij Timmermans Oktoberfestkleding in Horst (open vanaf 31 augustus) en Roermond (open vanaf 07 september)! U kunt dan weer 7 dagen per week bij ons terecht zodat je je het aankomende oktoberfest in stijl kunt kleden.

 

 

Buiten het Oktoberfeestseizoen zitten wij van Timmermans uiteraard niet stil, maar zijn wij elk jaar vanaf november tot en met carnaval met veel plezier actief in Carnavalskleding!
Kijk daarom ook eens op www.timmermanscarnaval.nl

En is het voorjaar weer in aantocht? Dan begint bij ons het tuinmeubelseizoen.
www.timmermanstuinmeubelen.nl